Beleggen

Beleggen in vastgoed blijkt al jaren lang een steengoede manier om uw vermogen te laten groeien. Maar net als met beleggen in aandelen geldt dat u dat beter verstandig kunt doen of helemaal niet. Als u uw geld liever in een vastgoedbelegging steekt dan in aandelen of het op een spaarrekening te laten staan, bent u bij ons, Stadsmakelaar Rotterdam, aan het juiste adres. We kennen de vastgoedmarkt, hebben een zeer uitgebreid netwerk, en gaan te allen tijde vertrouwelijk om met uw gegevens. Dit zijn de belangrijkste pijlers van ons succes als beleggingsbemiddelaar.

In wat voor vastgoed u ook wilt beleggen we helpen u graag verder. Zo kunnen we u begeleiden bij de aan- of verkoop van vastgoed, de mogelijke huuropbrengsten bepalen, het bestemmingsplan nakijken en natuurlijk de verhuur verzorgen.

Geef uw wensen en ideeën aan ons door, dan gaan we graag voor u aan de slag. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen of schrijf u hier in zodat we u als eerste op de hoogte kunnen houden van nieuw aanbod.