Favorieten

Adrianalaan 401, 3053 JB Rotterdam

€165.000,- v.o.n.
  Bekijk foto's

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

BETREFT
Voor u ligt de verkoop informatie van ‘‘Hof van Zestienhoven’’ gelegen op bedrijventerrein " Schiebroek" te Rotterdam-Schiebroek-Hillegersberg. Deze ontwikkeling bestaat uit 21 bedrijfsunits verdeeld in diverse afmetingen in combinatie met een verdiepingsvloer die geschikt te maken is als kantoorruimte.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers welke naast opslag en/of werkruimte ook nog een kantoorruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, aannemers, designers en ga zo maar door. Door het toepassen van differentiatie in afmetingen is er voor elke MKB ondernemer wel een passende huisvesting te vinden.
Middels het koppelen van de diverse units maakt u de ruimte die u zoekt, wanneer de bestaande indeling te klein mocht zijn.
Wij adviseren u om te toetsen of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn het vigerende bestemmingsplan.

De bedrijfsunits zijn tevens uitermate geschikt als belegging. De mogelijkheid om de unit per bouwlaag door koper te splitsen is er, zo kan u er voor kiezen om een gedeelte zelf te gebruiken en het andere deel te verhuren aan een derde.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Hof van Zestienhoven is gelegen nabij het vliegveld Zestienhoven te Rotterdam. Net uit de drukte van de grote stad. De bedrijfsunits zijn onderdeel van het kleinschalig bedrijventerrein Schiebroek. Via de N209 bent u zo op de A12 of op de A13. Of u rijdt makkelijk binnendoor als het zo uitkomt. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is ideaal aan de rand van de stad Rotterdam, door de ligging direct aan de A13 gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers en werknemers vanuit alle windrichtingen. Op loopafstand bevindt zich het Randstadrail station Meijersplein, welke het centrum van Rotterdam en Den Haag direct bereikbaar maakt.

PARKEREN
Naast de bij het object behorende twee eigen parkeerplaats(en) is er ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe nabijheid. Alle bedrijfsruimtes krijgen een rechtstreekse toegang op het gezamenlijke parkeerterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
Deze huisvesting kenmerkt zich door een hoog afwerkingsniveau. Zo voldoen de units aan de nieuwste normen van het bouwbesluit. Zowel de binnen als buitenzijde van de bedrijfsunits zijn van buitengewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling. Omdat er gebouwd wordt met hoogwaardige materialen zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
De units worden opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- geïsoleerde vloer (begane grond) van gewapend beton;
- maximale belasting (begane grond) 1.500 kg/m2;
- geïsoleerde gevels en daken;
- scheidingswanden van kalkzandsteen;
- geïsoleerde overheaddeur (3m hoog);
- aparte loopdeur;
- aluminium kozijnen;
- gebakken gevelsteen;
- isolerende beglazing HR++;
- meterkast;
- vrije hoogte 5.7 meter;
- milieucategorie tot en met 3.2;
- watervoorziening per unit;
- afgedopte vuilwaterafvoer per unit.

WIJZE VAN OPLEVEREN
De bedrijfsunits worden in casco staat opgeleverd, dit betekend dat de riolering voor de pantry en toilet is aangebracht en de leidingen tot in de meterkast uitgevoerd zullen zijn. Een turn-key oplevering naar wens van koper is bespreekbaar. De bedrijfsunits worden zonder aardgasaansluiting opgeleverd.

METRAGES
Er zijn diverse metrages beschikbaar, het vanaf metrage bedraagt 80 m² met een koopsom vanaf € 125.000,00 V.O.N.
De bedrijfsunits zijn onderling te koppelen, zodat het metrage kan vergroot worden indien gewenst.

TYPE A
Bouwnummers: 2-4-6-8-14-16-18-20
Metrage: 80 m² + 2 P
Koopsom: € 125.000,00

TYPE B
Bouwnummer: 10
Metrage: 86 m² + 2 P
Koopsom: € 139.750,00

TYPE C
Bouwnummers: 3-5-7-15-17-19
Metrage: 119 m² + 2 P
Koopsom: € 165.000,00

TYPE D
Bouwnummers: 1-21
Metrage: 124 m² + 2 P
Koopsom: € 170.000,00

TYPE E
Bouwnummer: 13
Metrage 175 m² + 4 P
Koopsom € 220.000,00

Vraag ons altijd naar de actuele beschikbaarheid. Alle genoemde oppervlakten zijn bruto vloeroppervlakten (BVO) en circa maten.
Alle genoemde bedragen zijn Vrij op Naam en exclusief BTW tenzij anders vermeld.

VOORZIENINGEN BUITENTERREIN
- verhard buitenterrein;
- groenvoorziening;
- elektrisch afsluitbaar hek;
- verlichting.

BEHEERVERENIGING
Er is een beheersvereniging voor beheer en onderhoud van mandelige zaken opgericht waarvan iedere koper automatisch lid wordt.

PROJECTNOTARIS
De koop wordt vastgelegd in een koop-/aannemingsovereenkomst welk model door Oostland Notaris te Berkel en Rodenrijs is opgemaakt. De levering zal eveneens via dit kantoor plaatsvinden.

TOEWIJZINGSBELEID
Indien u tot aankoop van één of meerdere bedrijfsunits wenst over te gaan dan kunt u uw voorkeur aangeven bij ons kantoor.

CONTACT
Voor meer projectinformatie of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Prijs:
  Koopprijs €165.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Koop, Verkocht
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Bedrijfsruimte
 • Bouw periode:
  2021
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Rotterdam 863 C 3438
 • Adres:
  Adrianalaan 401
 • Plaatsnaam:
  Rotterdam
 • Postcode:
  3053 JB
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw

Plattegronden