Favorieten

Dotterbloemstraat 5 B, 3053 JV Rotterdam

€147.500,- k.k.
  Bekijk foto's

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

BETREFT
Voor de verkoop is deze multifunctionele bedrijfsunit beschikbaar, bestaande uit ca. 52 m² bedrijfsruimte op de begane grond, ca 52 m² kantoor/opslagruimte gelegen op de verdieping alsmede 1 parkeerplaats.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Dotterbloemstraat is gelegen op bedrijventerrein “ Schiebroek” aan de noordrand van deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Het bedrijventerrein is te bereiken via de N209/ Doenkade, welke directe aansluiting geeft op de rijksweg A13 (Rotterdam-Den Haag) Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich het Randstadrail station Meijersplein, welke het centrum van Rotterdam en Den Haag direct bereikbaar maakt.

PARKEREN
Naast de bij het object behorende eigen parkeerplaats is er ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe nabijheid.

INDELING
Ca. 52 m² bedrijfs-/ opslagruimte gelegen op de begane grond.
Ca. 52 m² kantoor/ opslagruimte gelegen op de 1e verdieping.
De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

VOORZIENINGEN
De bedrijfs-/ opslagruimte is o.a. voorzien van:
- Vrije hoogte ca. 3.18 m1;
- Afgewerkte betonvloer;
- Handbediende overheaddeur 2,18m x 2,31m (bxh);
- Rolluiken;
- Radiatoren;
- Toilet;
- Separate loopdeur.
De kantoor-/ opslagruimte op de 1e verdieping is o.a. voorzien van:
- Te openen ramen voorzien van dubbel glas;
- Verwarming middels een CV installatie.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Schiebroek
Sectie : C
Nummer : 2710
Appartementsindex : 7

Het object betreft een appartementsrecht en is gelegen op erfpachtgrond. De oorspronkelijke erfpachtovereenkomst lopende tot 21 juli 2099 is op 20 februari 2007 middels notariële akte omgezet in de situatie van het “ nieuwe erfpachtrecht”. De betaling van het erfpachtcanon is hiermee komen te vervallen.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 147.500,- kosten koper.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Er is een VVE actief, de bijdrage per maand bedraagt circa € 40,- per maand ex BTW.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BESTEMMING
Onderhavige ruimte is aangemerkt als industriefunctie.

WIJZEN VAN OPLEVERING
De ruimte wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd in de alsdan aanwezige staat .

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de definitieve goedkeuring van de verkopende partij.

DUE DILIGENCE
Tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

NIET EIGEN GEBRUIK
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

BANKGARANTIE
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OMZETBELASTING
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

NOTARIS
Door koper te bepalen.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Prijs:
  Vraagprijs €147.500,- k.k.
 • Aanvaarding:
  Direct
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Koop, Beschikbaar
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Bedrijfsruimte
 • Bouw periode:
  2000
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Schiebroek SBK01 C 2708
 • Adres:
  Dotterbloemstraat 5 B
 • Plaatsnaam:
  Rotterdam
 • Postcode:
  3053 JV
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw