Favorieten

Schiedamseweg 31 A, 3026 AB Rotterdam

€1.500,-/Per maand
  Bekijk foto's

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

Betreft
Totaal ca. 125 m2 winkel/-kantoorruimte met tuin gelegen aan de Schiedamseweg 31 te Rotterdam.
De Schiedamseweg is de verbindingsweg van Delfshaven naar Schiedam en loopt tussen de Aelbrechtskolk en het Marconiplein. Aan de Schiedamseweg zijn zowel landeljke partijen als Jumbo, Kruidvat en McDonald's, als lokale ondernemers gevestigd.
Het veelzijdige Historisch Delfshaven Rotterdam is ontstaan in het jaar 1389 en daarmee het oudste stukje Rotterdam. Daar waar lekker eten & drinken, uitgaan, terrasjes, stadswandelingen en kunst & cultuur hand in hand gaan.

Bereikbaarheid
Metrostation Delfshaven is op loopafstand binnen 5 minuten bereikbaar.
De snelweg ring Rotterdam Noord A-20 en A-13 is gemakkelijk en snel bereikbaar. Daarnaast is de ring zuid A16 via het Maastunneltracé richting Rotterdam Zuid eenvoudig te bereiken.
Centraal station Rotterdam is zowel per metro als per tram gemakkelijk binnen 15 minuten bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse openbare (betaald) parkeerplaatsen gesitueerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.500,00 per maand exclusief BTW en servicekosten.
Huurtermijn:
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.
Indeling
Ca. 100 m² winkelruimte verdeeld over de begane grond en entresol, alsmede ca. 25 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheids Norm NEN 2580.

Servicekosten
- Ontstoppingsverzekering : € 10,00 per maand
- Glasverzekering: € 20,00 per maand
- Administratiekosten eenmalig : € 95,00

Beschikbaarheid
Per direct beschikbaar.

Bestemming
Onderhavige ruimte wordt gebruikt als verkoopruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Horeca is niet toegestaan.

Wijze van oplevering
De ruimte wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd in de alsdan aanwezige staat met navolgende voorzieningen:
- Pantry;
- Toilet;
- Bekabeling en overige elektra voorzieningen.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Huurprijs
  €1.500/Per maand
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Huur, Verhuurd
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Kantoorruimte
 • Bouw periode:
  1911
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Adres:
  Schiedamseweg 31 A
 • Plaatsnaam:
  Rotterdam
 • Postcode:
  3026 AB
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw