Favorieten

Ungerplein 2, 3033 BR Rotterdam

€1.170,-/Per maand
  Bekijk foto's

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

AANGEBODEN
Wat een prachtige buurt om te werken! De Provenierswijk heeft een statig en rustiek karakter en kenmerkt zich door de twee mooie vooroorlogse singels en de prachtige herenhuizen. Dit zorgt voor een rustige omgeving mét een centrale ligging. Op deze zeer goede locatie gelegen hebben wij nu diverse kantoorunits (verschillende verdiepingen), beschikbaar tegen zeer gunstige huurvoorwaarden! Elke unit is ca. 145 m2 en er is nog ruimte op verschillende verdiepingen elk met zijn eigen uitzicht over de mooie stad Rotterdam.

UNGERPLEINFLAT
De Ungerpleinflat is een op de noordelijke hoek Schiekade/Ungerplein gelegen torenflat van dertien bouwlagen waarin zich oorspronkelijk luxe-appartementen bevonden. De torenflat maakt onderdeel uit van het Ungerpleincomplex, in 1928-1934 gebouwd naar ontwerp van Jo van den Broek in samenwerking met Heinrich Leppla volgens de principes van het Nieuwe Bouwen. Het complex is een rijksmonument.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend doordat alle denkbare stadsvoorzieningen binnen handbereik liggen. Ook word je omringd door een breed scala aan goede eetgelegenheden. Zo kun je bijvoorbeeld leuke hotspots ontdekken in de Proveniersstraat. Liever andere buurten opzoeken? Onder andere het Oude Noorden en de binnenstad zijn zeer makkelijk te bereiken (binnen 5 minuten met de fiets) waar je terecht kan voor food, fashion en design. Supermarkten, avondwinkels en het openbaar vervoer (Centraal Station op nog ca. 5 minuten loopafstand) liggen in de directe omgeving. Vanaf Centraal Station heb je een snelle intercity direct naar Amsterdam, de Thalys brengt je binnen 2,5 uur naar Parijs en dankzij de Eurostar heb je een directe verbinding met Londen. Daarnaast is de Ungerpleinflat gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A13 en A20. Genoeg opties, dus!

OPPERVLAKTE
Ca. 145 m2 per unit.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het opleveringsniveau dient in nader overleg te worden bepaald.

HUURPRIJS
€ 1.170,00 per maand, exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten € 12,50 p/m2 te vermeerderen met BTW;
Voorschot stookkosten € 12,50 p/m2 te vermeerderen met BTW.

BESTEMMING
Kantoorruimte

HUURTERMIJN
1 jaar waarna de overeenkomst telkens met 6 maanden verlengd kan worden.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Huurprijs
  €1.170/Per maand
 • Servicekosten:
  €12.5/ Per maand
 • Aanvaarding:
  Direct
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Huur, Beschikbaar
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Kantoorruimte
 • Bouw periode:
  1928
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Rotterdam 6e afd. RTD06 S 3681
 • Adres:
  Ungerplein 2
 • Plaatsnaam:
  Rotterdam
 • Postcode:
  3033 BR
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw