Favorieten

Crooswijkseweg 82, 3034 HM Rotterdam

€4.665,-/Per maand
  Bekijk foto's

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

BETREFT
Ca. 280 m2 winkelruimte gelegen aan de Crooswijkseweg 82-84 te Rotterdam-Crooswijk.
Geschikt als winkelruimte of als expositie-/ atelierruimte. De winkel heeft een frontbreedte van ruim 25! meter. Dit zorgt ervoor dat het een heerlijk lichte ruimte is om in te verblijven en te werken. De winkel is eventueel ook in delen te huur.

Oud-Crooswijk is een levendige stadswijk met een rijke historie, en ligt tussen het Kralingse Bos en het centrum in. Vroeger was hier het slachthuisterrein en de Rotterdamse Heineken Brouwerij. Van die laatste staan bij het Noordplein nog een aantal prachtige panden. Centraal door de woonwijk loopt de levendige Crooswijkseweg met alle dagelijkse voorzieningen.

LIGGING
De Crooswijkseweg is een langgerekt en aaneengesloten winkelstraat, centraal gelegen in Crooswijk. Het gemeentelijke beleid is er op gericht van het winkelgebied een wijkwinkelcentrum van te maken. Deelgemeente Kralingen-Crooswijk bestaat uit de wijken Kralingen en Crooswijk. In Nieuw Crooswijk is gestart met een ingrijpend proces van stedelijke vernieuwing. Na deze operatie hebben Oud- en Nieuw-Crooswijk samen circa 13.500 inwoners. De winkelstraat de Crooswijkseweg ligt midden in (Oud-) Crooswijk. Het winkelaanbod aan de Crooswijkseweg heeft op het moment een omvang van circa 3.500 m2. Het totale aantal verkooppunten in het winkelgebied bedraagt circa 32, verdeeld over winkel, horeca en dienstverlening. Het grootste deel van de verkooppunten bestaat uit detailhandelsbedrijven. In het gebied zijn naast het Kruidvat drie kleine buitenlandse supermarkten aanwezig. De Das supermarkt is met circa 560 m2 de grootste. Daarnaast zijn er twee slagers, een bakker, een kaaszaak, een toko, een groenteboer en een tabakzaak gevestigd. Voor het non-food aanbod heeft dit gebied een grote verlichtingszaak, Voermanverlichting en een bloemenwinkel. Een winkel in huishoudelijke artikelen (bv. Marskramer of Blokker) zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor het wijkwinkelcentrum.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar. Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de A20.
Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, zowel een bushalte (lijn 38, 46) als een tramhalte (7) bevinden zich op loopafstand.

PARKEREN
Langs de Crooswijkseweg en in de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

OPPERVLAKTE
ca. 280 m2 op de begane grond.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Nader overeen te komen.

HUURPRIJS
€ 4.650,- per maand exclusief BTW.

FRONTBREEDTE
Ca 25 meter.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Huurprijs
  €4.665/Per maand
 • Aanvaarding:
  Direct
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Huur, Beschikbaar
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Winkelruimte
 • Bouw periode:
  1986
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Rotterdam 7e afd. RTD07 R 7084
 • Adres:
  Crooswijkseweg 82
 • Plaatsnaam:
  Rotterdam
 • Postcode:
  3034 HM
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw