Favorieten

Peppelweg 60 A, 3053 GM Rotterdam

€265.000,- k.k.
  Bekijk foto's

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

BETREFT
Verhuurd beleggingsobject met een mooi rendement op een uitstekende locatie.
De winkelruimte is verhuurd als kledingwinkel en heeft een oppervlakte van ca. 80 m2 winkelruimte met ca. 54 m2 kelderruimte gelegen aan de Peppelweg 60a te Rotterdam-Schiebroek.

LOCATIE
De Peppelweg is een verzorgde, drukbezochte winkelstraat in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Met name voor de inwoners van de wijk Schiebroek is de Peppelweg dé winkelstraat. Het aanbod van winkels kent een grote diversiteit. U treft hier winkels als Albert Heijn, Meulman Verf en Behang, Bruna, Etos en Zeeman, maar ook de zelfstandige detaillist is ruim vertegenwoordigd. Al met al is deze winkelstraat er één voor de dagelijkse boodschappen, alsmede is de winkelstraat uitermate geschikt voor het zogenaamde "Funshoppen". Ieder vrijdag is er verder een drukbezochte markt op het aangrenzende Rododendronplein. Tevens is er een actieve winkeliersvereniging.

BEREIKBAARHEID
Deze winkelstraat is prima te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer met Tramlijn 25 en Buslijn 35. In deze straat is het parkeren op de openbare weg GRATIS, uniek in Rotterdam.

OPPERVLAKTE
ca. 80 m2 op de begane grond;
ca. 54 m2 kelderruimte.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

HUUROVEREENKOMSTEN
De winkelruimte is als volgt verhuurd:
Huurder: Blah Blah (winkel in dameskleding);
Expiratiedatum lopende huurtermijn: 31-05-2022 (ingangsdatum: 1-6-2020)
Verlengingsperiode van drie jaar waarna de overeenkomst telkens met 5 jaar verlengd kan worden;
Opzegtermijn: 1 jaar;
Huuropbrengst: € 18.600,00 per jaar exclusief omzetbelasting;
Kosten Vve: € 86,25 per maand.

ZEKERHEIDSSTELLING
Door huurder is een bankgarantie gesteld van € 3.751,00.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het pand de bestemming Detailhandel.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de definitieve goedkeuring van de verkopende partij.

DUE DILIGENCE
Tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

NIET EIGEN GEBRUIK
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

KOOPSOM
€ 265.000,-- k.k.

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

AANVAARDING
In overleg.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Schiebroek;
Sectie: C
Nummer: 1994 A1

BANKGARANTIE
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERDRACHTSBELASTING
Over de koopsom is overdrachtsbelasting door koper verschuldigd. Voor de winkelruimte geldt een overdrachtsbelasting percentage van 6%.

OMZETBELASTING
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

NOTARIS
Door koper nader aan te wijzen.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Stadsmakelaar Rotterdam kan geschieden.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Prijs:
  Vraagprijs €265.000,- k.k.
 • Aanvaarding:
  Direct
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Koop, Verkocht
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Belegging
 • Bouw periode:
  1958
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Schiebroek SBK01 C 1956
 • Adres:
  Peppelweg 60 A
 • Plaatsnaam:
  Rotterdam
 • Postcode:
  3053 GM
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw