Favorieten

Haringvliet 92 B, 3011 TH Rotterdam

€4.100,-/Per maand
  Bekijk foto's

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

BETREFT
Ca. 286 m2 horecaruimte met ca. 80 m2 (op het zuiden gelegen) terras gelegen aan het Haringvliet 92B te Rotterdam-Centrum. Als je aan het Haringvliet werkt, ben je altijd in de buurt van het water. Aan de voorkant heb je uitzicht op de charmante binnenhaven en aan de achterzijde waar het terras gelegen is heeft men een schitterend uitzicht op de Willemsbrug. Dit is een zeer mooi afgewerkte horecaruimte in een monumentaal gebouw op één van de mooiste locaties in Rotterdam.

LIGGING
Het Haringvliet ligt midden in het bruisende hart van Rotterdam. De terrassen van de Oude Haven vind je op twee minuten lopen. Wandel je iets verder, onder de kubuswoningen door, dan sta je oog in oog met de indrukwekkende Markthal. (Trein)station Blaak ligt voor je neus. Wel zo praktisch.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uiteraard uitstekend. Metrohalte / station Blaak bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Met de nabijheid van de Erasmusbrug, Maastunnel, tunneltracé, Maasboulevard en Boompjes is de bereikbaarheid met eigen vervoer ook prima. De watertaxi kan vrijwel voor de deur afmeren.

BESTEMMING
Op deze locatie zou een modern restaurant of een hoger segment eetcafé zeer goed passen. Een ondernemer kan hier met weinig investeringen een mooie onderneming opbouwen in een prachtig pand met de mogelijkheid voor een heerlijk terras. Het object is recentelijk van binnen verbouwd en voorzien van een bar, toiletgroepen, verlaagd plafond en open keuken. Het geheel is zorgvuldig verbouwd gebruikmakend van zeer degelijke materialen met respect voor de historie van het pand.

PARKEREN
Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Een parkeervergunning voor bedrijven kan worden aangevraagd bij de gemeente Rotterdam.

OPPERVLAKTE
Ca. 209 m2 gelegen op de begane grond;
Ca. 77 m2 gelegen in het souterrain;
Ca. 80 m2 terras gelegen op het zuiden.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Nader overeen te komen.

HUURPRIJS
€ 4.100,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Nader door partijen vast te stellen.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Huurprijs
  €4.100/Per maand
 • Aanvaarding:
  Direct
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Huur, Verhuurd
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Horeca
 • Bouw periode:
  1890
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Rotterdam 4e afd. RTD04 AH 29
 • Adres:
  Haringvliet 92 B
 • Plaatsnaam:
  Rotterdam
 • Postcode:
  3011 TH
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw