Favorieten

Goudsesingel 48 A, 3011 KC Rotterdam

€5.750,-/Per maand
  Bekijk foto's

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

BETREFT
Toplocatie in het hart van Rotterdam bestaande uit ca. 300 m2 winkel of kantoorruimte met ca. 190 m2 kelderruimte gelegen aan de Goudsesingel 48-50 te Rotterdam-Rubroek.

De Goudsesingel ligt precies op de grens van het centrum en Crooswijk. Hij loopt van Pompenburg aan de ene kant langs de Meent tot aan het Oostplein en Kralingen aan de andere kant, en is dus echt een verbindingsweg. Deze ietwat saaie verkeersader is de afgelopen jaren echter aan een grondige inhaalslag bezig wat betreft hotspots. De Goudsesingel telt weer helemaal mee!

LIGGING
Rubroek is een buurt waar het stadsleven en de rust met elkaar afgewisseld worden. Het gebied ademt een sfeer van een historische havengebied gecombineerd met hippe hotspots. Het grenst direct aan het centrum en wordt omringd door water van o.a. De Rotte.
Alle stadsgemakken liggen op steenworp afstand zoals supermarkten, avondwinkels, het openbaar vervoer (tram en metro) en de uitvalswegen (A13 en A20). Diverse horecagelegenheden bevinden zich binnen handbereik. Het naastgelegen Industriegebouw kun je bezoeken voor leuke hotspots. Ook de Oude Haven, de Meent en de Markthal zijn makkelijk bereikbaar en hebben een ruim aanbod aan diverse restaurants, barretjes en terrassen.

BEREIKBAARHEID
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (bus tram - lijn 7, 8, B4 en metro - Oostplein) is de Goudsesingel uitstekend bereikbaar. Haltes van verschillende tram- en buslijnen alsmede metrostation Oostplein bevinden zich binnen een paar minuten van het gebouw. Via de Maasboulevard en de Boezembocht is een snelle verbinding naar de verkeersruit rond Rotterdam gegarandeerd.

OPPERVLAKTE
ca. 300 m2 op de begane grond;
ca. 190 m2 kelderruimte.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Casco.

FRONTBREEDTE
Ca. 20 meter.

HUURPRIJS
€ 5.750,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Beschikbaar per 1 november 2020.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Huurprijs
  €5.750/Per maand
 • Aanvaarding:
  01-11-2020
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Huur, Verhuurd
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Winkelruimte
 • Bouw periode:
  1954
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Rotterdam 4e afd. RTD04 AF 538
 • Adres:
  Goudsesingel 48 A
 • Plaatsnaam:
  Rotterdam
 • Postcode:
  3011 KC
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw

Video