Favorieten

Weena 863, 3013 AL Rotterdam

€1.800,-/Per maand
  Bekijk foto's

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

BETREFT
Ca. 220 m2 kantoorruimte gelegen op een toplocatie in het hart van Rotterdam.
Het Weena is gelegen in het Central District van Rotterdam, het belangrijkste zakelijke centrum van de stad. De kantoorruimte bevindt zich op 2 minuten lopen van het Centraal Station en het Plaza met zijn kantoren, winkels en horecagelegenheden.

LIGGING
Het Weena is Rotterdams bekendste kantoorboulevard en kruist het hart van de stad van oost naar west. Een scala aan nationale- en internationale bedrijven hebben zich hier al gevestigd vanwege o.a. het maximale comfort van alle voorzieningen op loopafstand, de parkeergelegenheid, de toegang tot het openbaar vervoer en de ligging in het meest dynamische deel van de stad.

Door de combinatie van functies (horeca, detailhandel, wonen en werken) in de directe omgeving en de diverse nieuwbouwontwikkelingen maakt dit een heel fijn gebied om in te werken. Ook het vernieuwde Rotterdam Centraal Station met haar spraakmakende ontwerp dat op steenworp afstand ligt, heeft gezorgd voor een enorme kwaliteitsslag van het gebied.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw ligt op loopafstand van het Rotterdam Centraal Station en is daardoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem je liever de auto? Ook daarvoor is deze kantoorlocatie perfect door de ligging nabij de tunneltraverse. De tunneltraverse biedt directe verbindingen met de A13 en de A20 waardoor alle Nederlandse snelwegen goed bereikbaar zijn.

PARKEREN
Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Een parkeervergunning voor bedrijven kan worden aangevraagd bij de gemeente Rotterdam.

OPPERVLAKTE
Ca. 210 m2 gelegen op de 1e verdieping.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
De kantoorruimte is o.a. voorzien van:
- vloerbedekking;
- systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
- toilet;
- pantry;
- lift.

HUURPRIJS
€ 1.800,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 30,00 per m² per jaar exclusief B.T.W. en omvat de hiernavolgende leveringen:
- warmte en watergebruik, bediening en onderhoud van de c.v. installatie;
- stroomverbruik in het gehuurde, de gemeenschappelijke ruimten en vernieuwing van lampen en buizen;
- meterhuur en vastrecht van warmte-, watergebruik;
- werkzaamheden en/of diensten, die redelijkerwijs geacht moeten worden in het belang van de huurders te zijn aangegaan;
- de terzake deze leveringen en diensten eventueel verschuldigde belasting, voor zover niet terugvorderbaar door verhuurder;
- onderhoud van lift en liftinstallatie, inclusief liftkeuringskosten, storingen en onderhoudsabonnementen;
- administratiekosten 5%.
Verrekening geschiedt op basis van jaarlijkse nacalculatie.

HUURTERMIJN
In overleg.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Huurprijs
  €1.800/Per maand
 • Aanvaarding:
  Direct
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Huur, Verhuurd
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Kantoorruimte
 • Bouw periode:
  1981
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Rotterdam 841 S 4664
 • Adres:
  Weena 863
 • Plaatsnaam:
  Rotterdam
 • Postcode:
  3013 AL
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw