Favorieten

Heijplaatstraat 1 A, 3089 JB Rotterdam

€4.950,-/Per maand
  Bekijk foto's

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

BETREFT
Ca. 436 m2 bedrijfsruimte met ca. 402 m2 geheel gerenoveerde kantoorruimte gelegen op het RDM terrein aan de Heijplaatstraat 1A te Rotterdam-Heijplaat.

OVER RDM
RDM Rotterdam is dé plek voor innovatie in de haven; hier krijgt de maakindustrie van de toekomst vorm. Waar vroeger beroemde schepen als het stoomschip Rotterdam werden gebouwd, biedt de voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) nu plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. Midden in de haven – maar toch verrassend dicht bij de stad – werken zij hier samen aan innovaties die bijdragen aan een slimme haven. Een breed scala aan zakelijke en culturele evenementen vult dit aan en maakt van RDM een dynamisch gebied. Een plek die je gezien moet hebben!

LIGGING
Heijplaat ligt midden in het maritiem en offshore cluster van de Rotterdamse haven en op een steenworp van twee sterke industriële clusters: Botlek en Europoort. De bedrijven in Heijplaat en de Waalhaven vullen elkaar aan en versterken elkaar. Hun onderlinge samenwerking legt een stevige basis voor economische slagkracht. Ze liften mee op de verwachte groei in het offshore-cluster en de steeds grotere ladingstromen van en naar de Rotterdamse haven. Wie wil er nou niet te midden van deze dynamiek gevestigd zijn?

BEREIKBAARHEID
Heiplaat is uitstekend bereikbaar via de A15, A16 de A4 en A29. De A15 maakt onderdeel uit van de Ring Rotterdam. Daarnaast is het centrum van Rotterdam snel te bereiken via de Maastunnel. Met het openbaar vervoer is het gebouw prima te bereiken doormiddel van de bus, welke in directe verbinding staat met onder meer metrostations Zuidplein en Slinge.

OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte:
ca. 228 m2 gelegen op de begane grond;
ca. 208 m2 gelegen op de 1e verdieping.

Kantoorruimte:
ca. 239 m2 gelegen op de begane grond;
ca. 163 m2 gelegen op de 1e verdieping.

HUURPRIJS
€ 4.950,00 per maand.
De voornoemde prijzen zijn per jaar, prijspeil 2020, te vermeerderen met btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Het verrekenbaar voorschot servicekosten voor de bedrijfsruimte bedraagt € 852,00 per maand, te vermeerderen met btw.

In de servicekosten zijn onder meer de navolgende leveringen en diensten opgenomen:
Nader te specificeren.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
In overleg beschikbaar.

PARKEREN
In de directe omgeving is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Huurprijs
  €4.950/Per maand
 • Servicekosten:
  €852/ Per maand
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Huur, Verhuurd
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Bedrijfsruimte
 • Bouw periode:
  1923
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Kadaster
  Charlois 191 A 4688
 • Adres:
  Heijplaatstraat 1 A
 • Plaatsnaam:
  Rotterdam
 • Postcode:
  3089 JB
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw