Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam +14
verhuurd

Weena 113, Rotterdam

verhuurd Huurprijs: 2.750,- per maand
Dit object is verhuurd.
BETREFT
Ca. 122 winkel-/ kantoorruimte gelegen aan de Weena 113 in het gebouw “de Weenaflat” te Rotterdam Centrum.
Het Weena is gelegen in het Central District van Rotterdam, het belangrijkste zakelijke centrum van de stad. De kantoorruimte bevindt zich op 2 minuten lopen van het Centraal Station en het Plaza met zijn kantoren, winkels en horecagelegenheden.

Dit gebouw is gelegen aan het Weena in hartje Rotterdam tegenover het Hilton Hotel en naast Holiday Inn Express in het meest dynamische deel van het zakencentrum van Rotterdam, te midden van bedrijven als Unilever, ING, Aegon, Royal Dutch Shell, Nationale Nederlanden, Coolblue, KPMG en Royal Bank of Scotland. De omgeving van de Weenaflat, met het Centraal Station op slechts enkele minuten loopafstand, is geheel opnieuw ingericht.

LIGGING
Het Weena is Rotterdams bekendste kantoorboulevard en kruist het hart van de stad van oost naar west. Een scala aan nationale- en internationale bedrijven hebben zich hier al gevestigd vanwege o.a. het maximale comfort van alle voorzieningen op loopafstand, de parkeergelegenheid, de toegang tot het openbaar vervoer en de ligging in het meest dynamische deel van de stad.

Door de combinatie van functies (horeca, detailhandel, wonen en werken) in de directe omgeving en de diverse nieuwbouwontwikkelingen maakt dit een heel fijn gebied om in te werken. Ook het vernieuwde Rotterdam Centraal Station met haar spraakmakende ontwerp dat op steenworp afstand ligt, heeft gezorgd voor een enorme kwaliteitsslag van het gebied.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw ligt op loopafstand van het Rotterdam Centraal Station en is daardoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem je liever de auto? Ook daarvoor is deze kantoorlocatie perfect door de ligging nabij de tunneltraverse. De tunneltraverse biedt directe verbindingen met de A13 en de A20 waardoor alle Nederlandse snelwegen goed bereikbaar zijn.

PARKEREN
In de ondergelegen parkeergarage zijn diverse parkeerplaatsen te huur voor € 180,00 per plaats/ per maand, exclusief BTW.
Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Een parkeervergunning voor bedrijven kan worden aangevraagd bij de gemeente Rotterdam.

OPPERVLAKTE
Ca. 122 m2 gelegen op de begane grond.

HUURPRIJS
€ 2.750,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

HUURTERMIJN
In overleg.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

ENERGIELABEL
Dit object heeft energielabel klasse A, met een energie index 0.84 en is geldig tot 27 januari 2027.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

 • Overdracht
 • Object ID:
  b2247
 • Huurprijs:
  Huurprijs: 2.750,- per maand
 • Aanvaarding:
  Direct
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  verhuurd
 • Bouw
 • Object:
  winkelruimte
 • Type:
 • Bouwperiode:
  1984
 • Oppervlakten en inhoud
 • Locatie
 • Ligging:
  shopping_area
 • Kadastrale gegevens
 • Rotterdam 841 S 4694
 • Oppervlakte:
  122 m²
 • Omvang:
  Geheel perceel
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Weena 113, Rotterdam
Toon meer foto's Toon minder foto's

Zonkaart

schaduw