Aanhuur

Ondernemen doet u niet zomaar. U heeft vaak een droom of een idee vanuit waar u uw business start. De fysieke plek vanuit waar u dit doet is daarom net zo belangrijk als uw intrinsieke motivatie. De plek moet helemaal passen bij u en uw onderneming van locatie tot aan het financiële plaatje.

Wij van Stadsmakelaar Rotterdam begrijpen dit als geen ander en kunnen u bijstaan in het vinden van deze ruimte. Samen kijken we naar wat het beste past bij uw wensen en doelstellingen. Nu én in de toekomst. We geven u eerlijk en duidelijk advies. Zo weet u zeker dat u altijd alle belangrijke informatie hebt voor het maken van de juiste beslissing.

Hoe kan Stadsmakelaar Rotterdam mij helpen met het huren van een bedrijfspand?

Tijdens al onze aanhuurtrajecten doorlopen wij de volgende stappen. Uiteraard met de flexibiliteit om deze aan te passen naar uw wensen.

 • Aangenaam kennis te maken
  Allereerst willen we graag u, uw bedrijf én uw wensen leren kennen. Welke dingen zijn belangrijk voor uw bedrijf. Is dat bijvoorbeeld de zichtbaarheid, de prijs of een locatie die goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer? Samen maken we graag een overzicht van al uw wensen.
 • Kenners pur sang
  Wij kennen Rotterdam als geen ander en weten alle ins en outs van de huidige markt. U bent er daarom van verzekerd dat u altijd als eerste op de hoogte bent wanneer er nieuwe objecten op de markt komen.
 • De eerste bezichtiging(en)
  En dan is het moment daar. We hebben een pand gevonden wat aan uw wensen voldoet. Samen gaan we uw toekomstige locatie bekijken. We zullen u ondersteunen met gevraagd (en ongevraagd) advies en zijn zeer kritisch. Ook denken we mee wat er eventueel nog nodig is om het pand helemaal naar uw wensen te laten voldoen.
 • Alle informatie bijeen
  Een pand huren is een belangrijke beslissing. Wij vinden het daarom essentieel om alles tot in details uit te zoeken. Zo krijgt u een goed beeld van bijvoorbeeld de energiekosten of te verwachte renovatiewerkzaamheden. U weet dan precies waar u staat en wat u kunt verwachten.
 • Aan het werk
  U hebt uw droompand gevonden! Het onderhandelen gaat van start. Tijdens de onderhandelingen gaan we tot het uiterste om voor u de beste deal te realiseren op basis van alle informatie die bekend is over het pand en de buurt.
 • Hét voorstel
  Het moment is bijna daar. U bent nog maar één stap verwijderd voordat alles rond is. De verhuurder accepteerde uw voorstel en het papierwerk is door ons gecontroleerd. Samen met de verhuurder kunnen jullie het huurvoorstel ondertekenen.
 • Champagne & sleuteloverdracht
  Dit is de laatste stap in het proces. Wij zorgen dat het huurcontract juridisch correct wordt opgeleverd. U krijgt van al deze documenten kopieën om op een eigen moment nog door te lezen. Samen gaan we nog een keer naar het pand en controleren of alles klopt. Zo ja, dan kunt u officieel tekenen. Direct daarna ontvangt u de sleutels. Van Harte!

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Contact opnemen