Beleggen

Beleggen in vastgoed blijkt al jaren lang een steengoede manier om uw vermogen te laten groeien. Maar net als met beleggen in aandelen geldt dat u dat beter verstandig kunt doen of helemaal niet. Als u uw geld liever in een vastgoedbelegging steekt dan in aandelen of het op een spaarrekening te laten staan, bent u bij ons, Stadsmakelaar Rotterdam, aan het juiste adres. We kennen de vastgoedmarkt, hebben een zeer uitgebreid netwerk, en gaan te allen tijde vertrouwelijk om met uw gegevens. Dit zijn de belangrijkste pijlers van ons succes als beleggingsbemiddelaar.

In wat voor vastgoed u ook wilt beleggen we helpen u graag verder. Zo kunnen we u begeleiden bij de aan- of verkoop van vastgoed, de mogelijke huuropbrengsten bepalen, het bestemmingsplan nakijken en natuurlijk de verhuur verzorgen.

Geef uw wensen en ideeën aan ons door, dan gaan we graag voor u aan de slag. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen of schrijf u hier in zodat we u als eerste op de hoogte kunnen houden van nieuw aanbod.

 • Aankoop/ verkoop beleggingsobjecten
  Hoe stel je de vastgoedportefeuille zo goed mogelijk samen? Wat komt er kijken bij de aan- of verkoop van een vastgoedbelegging? En waar vind je interessante beleggingsobjecten of de juiste koper voor uw vastgoed? Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar met raad en daad.
 • Ervaren beleggingsmakelaars en -taxateurs
  Onze professionals zitten al jaren in het vak. Dat betekent dat we veel kennis en data in huis hebben, maar óók dat we precies weten wat er speelt op de markt. Dankzij ons uitstekende regionale netwerk, kennen we de Rotterdamse markt als geen ander.
 • Een integere samenwerking
  Kwalitatieve resultaten vinden we net zo waardevol als kwalitatieve relaties. Integer zijn en zorgvuldig werken, daar gaat het ons om. We gaan vertrouwelijk om met uw informatie. Uw belang staat altijd voorop. Op die manier hopen we u nog vele jaren van dienst te zijn.
 • Eerlijk advies
  We spelen altijd open kaart met u. Dus ook als een object het niet waard is om aan te kopen of als het bijvoorbeeld beter is om een pand nog even in portefeuille te houden.

De volgende dienstverlening kunt u van ons verwachten:

 • Verzamelen van alle relevante informatie van het aan te kopen c.q. te verkopen beleggingsobject
 • Taxeren van de beleggingswaarde van het object of de portefeuille
 • Ontwikkelen van een aan- of verkoopstrategie in combinatie met een marktonderzoek ter plaatse
 • Coördinatie van de begeleiding van externe adviseurs op bv bouwkundig en installatietechnisch gebied, externe adviseurs voor fiscaal en juridisch advies
 • Coördinatie en afwikkeling van een koop-/verkoopovereenkomst

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Contact opnemen