Favorieten

Verhuur

Uw bedrijfspand komt leeg en u wilt deze weer verhuren?

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk, is er binnen no time weer een geschikte invulling voor uw pand. Wij vinden een goede samenwerking en duidelijke communicatie zeer belangrijk en zullen daarom u altijd op de hoogte houden en adviseren daar waar nodig.

Het vinden van de ideale huurder voor uw pand. Hoe gaat dat in zijn werk?

Tijdens al onze verhuurtrajecten gebruiken wij de volgende stappen. Uiteraard met de flexibiliteit om deze aan te passen naar uw wensen.

handshake (1)

Heldere afspraken
Voordat wij aan de slag gaan vertellen we u graag onze werkwijze en wat u van ons kunt verwachten. Ook horen we graag wat uw wensen zijn waarop wij een plan van aanpak opstellen om zo de gewenste huurder voor uw pand te vinden.

inspiration

Het perfecte plaatje
Iedereen weet dat een goede advertentie het halve werk is. Daarom zorgen wij voor een professionele fotoshoot door een échte Rotterdamse vastgoed fotograaf. Bovendien maken we een aantrekkelijke aanbiedingstekst die direct duidelijk maakt waarom uw pand een geweldige kans is voor een nieuwe huurder.

speaker

Promoten
Wat is het nut van het hebben van een fantastische advertentie zonder deze te communiceren? Wij zorgen dat de advertentie op alle relevante websites komt te staan zoals fundainbusiness.nl en bedrijfspand.com. Ook promoten we uw pand in onze nieuwsbrieven, outdoor reclameborden en sociale mediakanalen.

house

Bezichtigen
De eerste aanvragen voor bezichtigingen komen binnen. Potentiële huurders willen natuurlijk uw pand graag bekijken. Door onze flexibele werkwijze zijn zij niet gebonden aan kantooruren om het pand te bezichtigen. Zo kunnen zij ook in de avond of in het weekend langskomen. 

list

De juiste match
Het vinden van de juiste match met een huurder hangt af van verschillende factoren. Zo moet de huurder ook voldoen aan uw criteria zodat u met een goed gevoel uw pand verhuurt. Wij doen daarom een uitgebreide (financiële) controle en bespreking van de huurvoorstellen om zo te kijken of de geïnteresseerde huurder ook daadwerkelijk past bij wat u voor ogen heeft.

contract

Officieel maken
Dan volgt nu de stap om het proces officieel te gaan maken. Een passend huurvoorstel dat juridisch aan alle kanten klopt met de huidige wetgeving. Zo kunt u met een gerust hart starten met de verhuur.

key

Daar is de sleutel!
Tijd voor de sleuteloverdracht. Voordat het zover is wordt de staat van uw pand nog één keer helemaal gecheckt. Alle bevindingen worden opgeschreven in een ‘proces verbaal van oplevering’. Dit zorgt ervoor dat u en uw huurder beiden op de hoogte zijn van de status bij aanvang huurcontract en hoe het weer opgeleverd moet worden bij beëindiging ervan. Wel zo fijn!

chat

Nog geen afscheid
Na het verhuren van uw pand blijven wij altijd beschikbaar voor vragen. We geloven namelijk in samenwerken op de lange termijn en daar investeren we graag in. Nu én in de toekomst. 

Vrijblijvend met ons kennismaken?