Verkoop

Uw pand komt leeg en u wilt graag dat deze zo snel mogelijk weer een goede invulling krijgt. Vanzelfsprekend moet dit snel en vakkundig gebeuren. U wilt een makelaar die zich voor de volle 100 procent inzet om van de verkoop een succes te maken. Overweegt u een samenwerking met Stadsmakelaar Rotterdam? Dan kunt u ervan uitgaan dat de bovenstaande punten realiteit worden. U gaat een vlot proces tegemoet, waarin uw pand zorgeloos wordt verkocht. Uiteraard voor de best mogelijke prijs.

Uw vastgoed verkopen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Tijdens al onze verkooptrajecten gebruiken wij de volgende stappen. Uiteraard met de flexibiliteit om deze aan te passen naar uw wensen.

 • Hallo, aangenaam!
  In dit kennismakingsgesprek leren we graag u en uw pand beter kennen. En natuurlijk maken we meteen heldere afspraken en vertellen we u over onze werkwijze.
 • Uw pand
  Wat zijn alle ins- en outs van het pand dat u wilt verkopen? Aan de hand van een vragenlijst die u in uw eigen tijd rustig kunt invullen, verzamelen we alle belangrijke informatie. Zo kunnen wij aan de slag.
 • Het perfecte plaatje
  Professionele foto’s en video’s brengen uw pand tot leven en geven de potentiele koper een goed visueel beeld. Een foto en eventueel video is dus zeer belangrijk, daarom werken wij samen met een professionele fotograaf die de fijne kneepjes van het vak kent om uw pand van zijn beste kant te laten zien.
 • Meten is weten
  Naast prachtige foto’s maken we ook een 2D en 3D plattegrond van uw object. Hiervoor meten we het pand op volgens de NEN 2580 norm zodat we het formaat tot in de details kennen.
 • Klaar voor actie
  Het doel is om dé koper te vinden voor uw pand. Met dat in het achterhoofd creëren we een ijzersterke advertentie met de beste foto’s en een pakkende call-to-action. Om zo de aandacht te trekken van de toekomstige koper.
 • Bereik het juiste publiek
  Alleen een ijzersterke advertentie maken is niet voldoende. De advertentie moet ook vindbaar zijn op alle relevante mediakanalen zoals www.fundainbusiness.nl , www.bedrijfspand.com en alle sociale media. Dankzij onze kennis op gebied van online advertisement en ons netwerk zorgen we dat uw advertentie online geoptimaliseerd wordt voor de juiste doelgroepen. Ook zorgen we ervoor dat geïnteresseerden met één klik op de knop de professionele digitale brochure van uw pand kunnen ontvangen. In deze brochure staat alle informatie over uw pand inclusief een sfeerimpressie.
 • Kijken wanneer het u uitkomt
  Potentiele kopers willen uiteraard het object eerst bekijken voordat ze serieus nadenken over een bod. Dit kan uiteraard binnen maar ook buiten kantoortijd, wij zijn flexibel. Dit doen wij ten allen tijden in goed overleg met u.
 • Het eerste bod
  En dan is daar het eerste échte bod. Het onderhandelen gaat van start. De onderhandeling kan één-op-één zijn of op basis van inschrijving, afhankelijk waarvoor u kiest. Wij zorgen dat u nauw betrokken bent van A tot Z en geven advies.
 • Dé handtekening
  Het moment is daar: de koopakte is voorzien van dé handtekening en er is een afspraak gemaakt bij de notaris voor het transport.
  Voordat het zover is doen we samen met de nieuwe eigenaar een laatste inspectie. Indien de inspectie positief is afgerond, controleren wij nauwkeurig de leveringsakte en nota van afrekening. Daarna kan alles officieel overgedragen worden.

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Contact opnemen