Over ons

Stadsmakelaar Rotterdam, uw specialist voor al uw commercieel vastgoed. Met een frisse kijk op vastgoed, helpen onze Stadmakelaars u bij het aan-of verhuren, aan-of verkopen van commercieel vastgoed in de regio Rotterdam.

Stadsmakelaar Rotterdam heeft jarenlange kennis en kunde waardoor wij ondernemers met verschillende wensen goed van dienst kunnen zijn. Of u nu één pand zoekt of 100 panden wilt verkopen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Wat wij belangrijk vinden? Dat u een makelaar heeft die naar u luistert, u altijd onafhankelijk advies geeft en nét dat stapje extra doet voor u. Ook als het even tegenzit. Wij willen altijd van toegevoegde waarde zijn voor u. Dat is wat ons drijft.

Uw makelaar

Tom Verdel
Eigenaar
+31 6 207 63 576
verdel@stadsmakelaar-rotterdam.nl

Rotterdammer en ondernemer in hart en nieren. Maakt zich hard voor de lokale ondernemers in Rotterdam en omstreken. “Als ondernemer ben je altijd beetje aan het pionieren en het is dan heel prettig wanneer iemand dat begrijpt. Het is een fantastisch gevoel wanneer je merkt dat een ondernemer na jaren nog steeds helemaal op zijn of haar plek zit en je altijd een grote glimlach geeft. Daar doe ik het voor, daar word ik blij van”.

Vrijblijvend met ons kennismaken?

Contact opnemen