Favorieten

Over ons

Stadsmakelaar Rotterdam, uw specialist voor al uw commercieel vastgoed en taxaties. Met een frisse kijk op vastgoed, helpen onze Stadmakelaars u bij het aan-of verhuren, aan-of verkopen en taxeren van commercieel vastgoed in de regio Rotterdam.

Stadsmakelaar Rotterdam heeft jarenlange kennis en kunde waardoor wij ondernemers met verschillende wensen goed van dienst kunnen zijn. Of u nu één pand zoekt of 100 panden wilt verkopen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Wat wij belangrijk vinden? Dat u een makelaar of taxateur heeft die naar u luistert, u altijd onafhankelijk advies geeft en nét dat stapje extra doet voor u. Ook als het even tegenzit.  Wij willen altijd van toegevoegde waarde zijn voor u. Dat is wat ons drijft.

Onze Specialisten

Stadsmakelaar Rotterdam - Camiel Schuurman

Camiel Schuurman

Makelaar & Taxateur

Kreeg het vak als makelaars-taxateur met de paplepel ingegoten. Samen met zijn vader die 50 jaar in het vak zat, leerde Camiel tot in details alles over verkopen, verhuren, aanhuren en taxaties. Na wat omwegen van een wereldreis tot aan werken voor de Rijksoverheid, is Camiel weer terug naar wat hem op werkgebied het meeste drijft: mensen helpen omtrent vragen over vastgoed.

Tom Verdel

Partner l Director

Rotterdammer en ondernemer in hart en nieren. Maakt zich hard voor de lokale ondernemers in Rotterdam en omstreken. “Als ondernemer ben je altijd beetje aan het pionieren en het is dan heel prettig wanneer iemand dat begrijpt. Het is een fantastisch gevoel wanneer je merkt dat een ondernemer na jaren nog steeds helemaal op zijn of haar plek zit en je altijd een grote glimlach geeft. Daar doe ik het voor, daar word ik blij van”.